Bookmarkeri : čitateljski klub za djecu

Čitateljski klubovi 02.04.2024. - 31.12.2024. Knjižnica Sesvete Početak događanja: 11. lipnja 2024. u 18 sati Dječji odjel
Rob Biddulph - Mozaik knjiga
Povodom Međunarodnog dana dječje knjige 2024. koji se obilježava 2. travnja na Dječjem odjelu Knjižnice Sesvete pokrenut je Čitateljski klub za djecu od 10 do 14 godina.

Družimo se jednom mjesečno, utorkom s početkom u 18 sati.

U travnju smo se družili uz knjigu Ivane Guljašević: Moja slavna prijateljica, a u svibnju smo razgovarali o knjizi Liz PichonRatovi cipela.
Prilikom prvog susreta djeca su se međusobno upoznala, razmijenila dosadašnja čitateljska iskustva te je predstavljen koncept i način rada kluba, a na drugom susretu je odabran naziv čitateljskog kluba: "Bookmarkeri".

Prema izboru sudionika za sljedeći je susret 11. lipnja 2024. s početkom u 18 sati odabrana knjiga Roba Biddulpha: Peanut Jones i Oslikani Grad


Mjesta u čitateljskom klubu još ima, novi su članovi dobrodošli, no kako je broj sudionika ograničen, za sudjelovanje je potrebna prijava mailom na adresu: mala.citafora@gmail.com ili osobno u Knjižnici Sesvete knjižničarki Tatjani Rozaliji Ovčar.

* Ove kratke upute mogu vam pomoći u pripremi za čitanje.