Izložba plakata "Kutić za roditelje"

Izložba 03.07.2013. - 20.08.2013. Knjižnica Tina Ujevića Početak događanja: otvorenje 03.07. u 18:30
Izložba Kutić za roditelje predstavlja kako studenti psihologije promišljaju uspješno roditeljstvo predškolskog djeteta.
Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu u suradnji sa Sekcijom za predškolsku psihologiju Hrvatskog psihološkog društva u knjižnici će
predstaviti izložbu plakata i letaka sa savjetima studenata psihologije Filozofskog fakulteta u Zagrebu roditeljima predškolske djece.
                  
Suradnja Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu,
Sekcije za predškolsku psihologiju Hrvatskog psihološkog društva 
                             i Knjižnice  Tina Ujevića 


 Kutić za roditelje studenata psihologije:
Izložba plakata i letaka sa savjetima studenata psihologije Filozofskog fakulteta u Zagrebu za uspješno roditeljstvo
 
Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam radove studenata 3. godine preddiplomskog studija psihologije Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu koji prikazuju kako oni promišljaju o uspješnom i kvalitetnom roditeljstvu i razvoju predškolske djece. Ovi su radovi izrađeni pod mentorstvom dr.sc. Gordane Kuterovac Jagodić, izv. prof. i Inje Erceg Jugović, znan. nov. u okviru  kolegija Uvod u predškolsku i školsku psihologiju na kojem stječu osnovna znanja o poslovima i zadacima predškolskih i školskih psihologa. Kako je jedan od poslova psihologa informiranje i komunikacija s roditeljima njihov zadatak bio je  izraditi letak za roditelje ili plakat za kutić za roditelje u vrtiću.
U predstavljenim su se radovima studenti pozabavili nizom tema koje mogu zanimati i biti korisne roditeljima djece predškolske dobi. Nadamo se da će roditelji u njima pronaći mnoge korisne savjete i odgovore koji im mogu pomoći i olakšati snalaženje u lijepoj, ali često vrlo zahtjevnoj roditeljskoj ulozi.
"Ova je izložba nastala na inicijativu i prijedlog pročelnice Sekcije za predškolsku psihologiju Hrvatskog psihološkog društva koju smo pozvali na izlaganje radova na Fakultetu, Kamee Jaman Čuveljak, prof. savjetnik. Zahvaljujemo njoj kao i gospođi Tei Grašić-Kvesić  iz Knjižnice Tina Ujevića koji su se odazvali ovoj inicijativi i ugostili ovu malu izložbu."
                                                                                                                                                                                                                                       dr.sc Gordana Kuterovac Jagodić


https://www.facebook.com/pages/Hrvatsko-psiholo%C5%A1ko-dru%C5%A1tvo/188375454528984