LNV design

Izložba 08.03.2021. - 31.03.2021. Knjižnica Tina Ujevića
Izložba nakita Vesne Trubić Čeliković
LNV design je mladi brend s velikim vizijama za daljnji rad i budućnost. Na tržištu smo već tri godine i od tada do danas stvaramo unikatne i prepoznatljive komade nakita. LNV design je nastao iz ljubavi prema originalnim, jedinstvenim komadima nakita za modernu ženu novog doba.
Svaki komad sama pomno osmišljavam, dizajniram i ručno izrađujem te u njega pretačem dio svoje vizije života koji želim podijeliti s drugima. Svaka žena koja se prepozna u mom radu velika mi je inspiracija za daljnji rad i potiče me da budem još kreativnija, hrabrija i bolja u svom radu. Svaki komad priča svoju priču, ali se može i nadograđivati, s obzirom na to da mu pečat i osobnost dodaju osobe koje ga nose.
Ogrlice ostavljaju dojam, bez napadnosti, bez puno riječi, ako to ne želite, ili mogu pričati vašu priču, ako tako odlučite. Sve je stvar vaše trenutne inspiracije ili raspoloženja. Moja inspiracija dolazi iz svega oko mene - vidim je u ljudima, prirodi, oblicima, teksturama, riječima, putovanjima, u svemu što posjeduje energiju, emociju, vibraciju, ono nešto što me u tom trenutku pokreće i daje pečat mojoj kreaciji kao takvoj.