Prostor oko mene

Radionica 16.04.2020. - 25.04.2020. Knjižnica Voltino
Draga djeco, pozivamo Vas da ovogodišnju Noć knjige obilježimo radionicom u vlastitim domovima. Naše drage suradnice arhitektice, članice "Prostora oko mene" Tatjana Liktar Elez, Kristina Careva i Ana Mrđen smislile su za vas zanimljive zadatke u želji da vrijeme koje provodite doma bude što zanimljivije i kreativnije. Za Vas su smislile zadatak uređenja interijera. To je prikaz jednog kuta sobe sa pogledom prema terasi.

U objavi su dva lista (fotografije), a Vi trebate:
1. listove isprintati na A4 papir
2. opremu i stanare interijera, koji se nalaze na listu (fotografiji) 2, izrezati po crtkanoj liniji, te prema želji obojati stanare i nacrtati sadržaj slike
3. osmisliti zanimljivo uređenje interijera koristeći opremu i stanare te zalijepiti na list 1
4. dodati elemente po želji, npr. obojati pod ili strop, docrtati komad namještaja po želji...

Svoje uređene interijere šaljite nam na e-mail: knjiznica.voltino@kgz.hr a mi ćemo objaviti Vaše radove da vidite koliko ste zanimljivih i različitih rješenja uređenja prostora osmislili.

Članice "Prostora oko mene" su autorice jedinih arhitektonskih priručnika za djecu Prostor oko mene i Lica (z)grada i život iza njih. Više sličnih zadataka i primjera rješenja možete potražiti u priručnicima ili na facebook stranici Prostor oko mene.

 

https://www.facebook.com/Prostor-oko-mene-279847188846441/?epa=SEARCH_BOX