Online upis u Knjižnice grada Zagreba

Ostalo 27.01.2021. - 31.12.2021. KGZ
Članstvo u Knjižnicama grada Zagreba može se ostvariti ili obnoviti i online putem. Za online upis ili obnovu članstva potrebno je na mail upisi@kgz.hr poslati elektronički ispunjenu pristupnicu, nakon čega slijede upute za uplatu članarine prema važećem cjeniku. Usluga je dostupna za sve s prebivalištem ili boravištem u Gradu Zagrebu, Zaprešiću te gradovima i općinama u Zagrebačkoj županiji gdje se nalaze stajališta zagrebačkog bibliobusa, ali i sve građane koji se u Gradu Zagrebu školuju ili su u njemu zaposleni, uz predočenje dokaza.

Korisnici i članovi trebaju napraviti tek dva jednostavna koraka:

1. Elektronički ispuniti pristupnicu za upis

Prilikom ispunjavanja pristupnice nije potreban potpis, no nužno je dati privolu da vas možemo kontaktirati putem e-maila ili telefona kako bismo vam mogli poslati članski broj i PIN potreban za pristup aplikaciji ZaKi Book. Nužno je da se korisnici upoznaju s Pravilima Knjižnica grada Zagreba i Obavijesti o privatnosti, koji su dostupni na našim mrežnim stranicama.
Elektronički ispunjenu pristupnicu potom je potrebno poslati na adresu upisi@kgz.hr.

2. Izvršiti uplatu članarine prema uputama koje ćete zaprimiti putem e-maila

Nakon provjere podataka unesenih u elektronički ispunjenoj pristupnici, s iste adrese dostavit ćemo vam podatke potrebne za uplatu članarine. Po izvršenoj uplati kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku i putem e-maila dostaviti potvrdu o članstvu.