Dječja knjižnica "M2"

Filmski moljci preporučuju...

Svaki tjedan nastojat ćemo odabrati zanimljive filmove koje možete pogledati na nekoj od internetskih stranica produkcijskih i distribucijskih kuća te platformi koje su odlučile su s javnošću podijeliti, mahom besplatne, filmove svih rodova i vrsta, kako bi ostanak u domovima bio ispunjen i različitim filmskim naslovima. 

Za vas smo odabrali i pripremili na našim stranicama Filmski moljci:

  • Kratkometražni hrvatski igrani film Mucica

Film "Mucica" jedna je od šest priča o ljubavi i obitelji u današnjem Zagrebu iz omnibusa Zagrebačke priče vol.2, nastalog 2011. u produkciji Propeler Filma. Pogledajte film s predloženim aktivnostima. 
 

„Mali leteći medvjedi“ je očaravajuća crtana serija koja mudro kombinira fantastične pustolovine u realističkom okruženju. Serijal je nastao u hrvatsko-kanadskoj koprodukciji, a njeni su autori te začetnici Dušan Vukotić, Pero Kvesić i Neven Petričić. Pogledajte ga zajedno s vašim najmlađim ukućanima. 
 
Kratki igrani film mladih zagrebačkih redatelja Karla Voriha i Marka Bičanića u produkciji Blank - filmskog inkubatora. Priča o jednom subotnjem izlasku i druženju prijatelja. Film je namijenjen srednjoškolcima. Pogledajte film s predloženim aktivnostima!