Galerija VN - Poziv za izlaganje u 2023. godini

Galerija VN poziva umjetnike i kustose da se prijave na natječaj za izlaganje u 2023. godini. Rok prijave je petak 30. lipnja 2022.
 
Program Galerije VN usmjeren je ka promoviranju inovativnih umjetničkih radova, istraživačkog pristupa, aktualnih tema i kritičkog promišljanja zbilje (socijalne, političke, tehnološke, privatne, intimne) te kreativne interpretacije izlagačkog prostora kroz suvremene umjetničke prakse. Kontinuirano usmjerenje Galerije prema mladim autorima nastavljamo i dalje, kao i izlaganje već potvrđenih autora. Uz umjetničke projekte natječaj je otvoren i za kustoske koncepcije.
 
Prijedlozi se podnose putem prijavnice koja se nalazi ovdje: prijavnica (.doc)
 
Rok za predaju prijava je 30. lipnja 2022.
 
Prijave će razmatrati Umjetnički savjet Galerije VN u sastavu: Jasna Jakšić, Daniel Kovač, Ines Krasić, Olga Majcen Linn, Sunčica Ostoić. Odabrani prijedlozi bit će objavljeni na web stranici do 1. kolovoza 2022. te uvršteni u program Galerije VN za 2023. godinu koji se predlaže za sufinanciranje Ministarstvu kulture i medija RH i Gradskom uredu za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo Grada Zagreba.
 
Ispunjena prijavnica i dodatni materijali mogu se slati poštom, e-mailom ili osobno donijeti u Galeriju VN.
 
Kontakt:
KGZ, Galerija VN, Ilica 163a, Zagreb
tel: +385.1.3770.896
e-mail: galerija.vn@gmail.com
http://www.kgz.hr/default.aspx?id=47
otvoreno: pon-pet 8-20, sub 8-14