Radno vrijeme:
pon,sri-pet-sub 8:00-14:00
uto-čet 14:00-20:00
ned 17:00-21:00 (svaka druga)

Usluge i oprema:
  • računala
  • pisač
  • automat za napitke
  • wifi

Obavijesti
Programi i aktivnosti na daljinu
11.09.2020.
Usprkos novim  okolnostima uzrokovanima epidemijom COVID-19 virusom koje ograničavaju susrete, knjižnice i njihovi odjeli nastavljaju pružati svoje usluge i prenose svoje programe i aktivnosti u virtualni prostor.
Američki kutak Zagreb svoje aktivnosti također nastavlja na daljinu. Osmišljavamo niz online aktivnosti kojima nastojimo informirati, educirati, razonoditi i potaknuti vas na zajedničke aktivnosti u virtualnom prostoru.
 
Sve naše aktivnosti možete pratiti na FB stranici Američkog kutka Zagreb i na webstanici Knjižnica grada Zagreba -Američki kutak.
 
Veselimo se susretima na daljinu!

Due to COVID-19, our programs and events are now online! Stay connected and follow us on Facebook and visit our website at the Zagreb City Libraries!
Welcome to American Corner's virtual programs!
Više

Novosti
Teachers' Corner
12.12.2019.
Američki kutak Zagreb razvija zbirku knjižne i neknjižne građe za potrebe stručnog razvoja i usavršavanja učitelja i profesora engleskog jezika i svih zainteresiranih studenata i djelatnika  u području obrazovanja. Usporedno, u okviru ciklusa predavanja i radionica pod nazivom Teachers' Corner, u suradnji s učiteljima i profesorima, predstavlja se literatura za usavršavanje profesora engleskog jezika te se održavaju stručni skupovi i tribine s ciljem razmjene primjera dobre prakse.


Video učenika i profesora Gornjogradske gimnazije u okviru fakultativne i izvannastavnih aktivnosti Američke kulture i civilizacije i Medijske kulture o nastavi i učenju na daljinu tijekom proteklog razdoblja od ožujka do listopada 2020. godine, koje je odredila pandemija koronavirusom, nastao je u povodu Svjetskog dana učitelja 5. listopada 2020. godine.
 

Više