Bogatstvo različitosti

Izložba 05.07.2023. - 16.09.2023. Knjižnica Dugave učenice Učeničkog doma Škole za primalje
Učenički dom Škole za primalje u sastavu je Škole od njenog osnutka 1877. godine. Ove godine proslavili smo 146. godinu postojanja. Škola je promijenila nekoliko lokacija, a od 1971. godine nalazi se u sadašnjoj, namjenski građenoj zgradi u krugu Kliničke bolnice “Sestre milosrdnice”, Vinogradska cesta 29. U domu je smješteno 96 učenica iz raznih krajeva naše države, koje se školuju za primalje asistentice i medicinske sestre općeg smjera.
Osim uobičajenih obveza vezanih uz školske programe, učenice se mogu uključiti u brojne izborne programe i projekte u školi i domu. 
Naše radove prezentiramo svim učenicama i zaposlenicima Škole uz godišnjice i proslave, a njima ukrasimo i naše domske i školske prostore. Sudjelujemo na županijskim i državnim natjecanjima te postižemo zapažene rezultate. I ove godine smo u kategoriji  industrijskog i modnog dizajna osvojili razne nagrade na regionalnoj Domijadi i prezentirali najuspješnije radove na 46. državnoj Domijadi Rovinj 2023. Ponosimo se uspjehom naših učenica!

Ovogodišnjom 16. izložbom u Knjižnici Dugave, svojim se radovima predstavljaju učenice izbornih programa: 
Uradi sam, voditeljica Saša Lautenbach, prof.
Likovna grupa, voditeljica Mina Ruljančić, prof.
Foto grupa, voditeljica Irena Popek, prof. 

Dođite, razgledajte izložbu i veselite se zajedno s nama rezultatima našeg kreativnog zanosa!