Do 41°C – zdravlje i budućnost na tanjuru

Predstavljanje knjige 29.01.2014. | srijeda Knjižnica Špansko-sjever Početak događanja: 18 sati Zrinka Babić
Zrinka Babić po struci je  inženjer arhitekture i urbanizma i majka je dvoje djece. Mlađe dijete, dječak, u dobi od jedanaest mjeseci obolio je od dječjeg dijabetesa, što je bio snažan motiv za istraživanje zdravog načina života i za životne promjene. Kreativnu energiju usmjerila je na pisanje. S ostatkom svijeta dijeli stečeno znanje i iznimnu volju za životom te cjeloživotnim učenjem. Prvu knjigu Dijabetes - prilika za promjenu, šećer na kraju izdala je 2011. godine dok je knjiga Do 41°C svojevrstan nastavak životne priče.

Do 41°C intenzivna je i slojevita potraga za zdravljem. Sadrži odgovore koji su rezultat predanog istraživanja vođenog zdravim razumom i intuicijom. Tražeći suštinu, različite stavove, istraživanja, teorije i iskustva, povezala je sve to u cjelovitu i održivu priču. Početak budućnosti jest svjesna, sirova, veganska, organska i, uz iznimke, niskoglikemijska prehrana bogata prirodnim masnoćama. To su namirnice biljnog podrijetla pripremljene na bezbroj načina na temperaturama do 41°C. 
 
Zrinka babić: Do 41�C