Fraktali

Radionica 13.06.2018. | srijeda Knjižnica Dubec Početak događanja: 17:00
Metoda fraktalnog crteža je specifična metoda art terapije koja je još uvijek relativno nepoznata u našim krajevima. Autorica metode je ruskinja Tanzilija Zakirovna Polujahtova, klinička psihologinja i obiteljska terapeutkinja koja je taj alat samopomoći razvila prije više od 25 godina. Njime, uz pomoć crtanja možemo locirati korijene naših uspona i padova, razumjeti vlastito emotivno stanje, osloboditi se stresa, lakše se nositi s gubitkom voljene osobe, kreativnije rješavati životne izazove, otkriti skrivene talente i ostvariti  puni potencijal u najrazličitijim aspektima života. I to na najjednostavniji način – crtanjem!
Metoda se sastoji od spontanog crtanja crteža i bojanja crteža po određenim uputama. Prvi crtež je dijagnostički crtež i služi nam za dobivanje informacija o unutarnjem stanju osobe koja crta, a slijedeći crteži su korekcijski. Crtom i bojom radi se terapija kojom se korigira neravnoteža u psiho-fizičkom sustavu i različitim životnim područjima.
Treći dio radionice crtanja fraktala održat će se pod nazivom "Anđeli pomagaći". 
Voditeljica radionice: Martina Kosec, prof. likovne kulture Certificirani učitelj 1. stupnja po Metodi fraktalnog crteža Zastupnica za Hrvatsku.
Više informacija o Metodi fraktalnog crteža saznajte na:
www.crtanje-fraktala.com 
martina@puni-potencijal.hr