Ivan Kopp: Voda

Izložba 18.03.2024. - 17.04.2024. Knjižnica Kustošija Odjel za odrasle
"Voda, simbol života i čistoće, bit je ove izložbe, koja služi kao sredstvo za istraživanje povezanosti ljubavi i prirode. S druge strane Ljubav je, poput vode, sila koja teče našim srcem i povezuje nas sa svijetom oko nas. Kroz teme ljubavi i povezanosti pozvani smo istražiti načine na koje voda može simbolizirati vječnu vezu između pojedinaca i svijeta prirode. A kada govorimo o prirodi, ona je ultimativno platno za ljepotu vode, služi kao pozadina izložbe, i daje ravnotežu koja postoji između čovjeka i okoliša.", kaže o izložbi njen autor Ivan Kopp.

Ivan Kopp je rođen 13.12.1993. godine u Zagrebu. Inspiraciju pronalazi slušajući glazbu te plešući i stvarajući glazbu koju kasnije prenosi na platno. Cilj mu je interpretirati i ukomponirati glazbu i ples u slike te pobuditi u gledatelju osjećaj zaigranosti, radosti i veselja.
Završio je Školu primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu. Zatim je upisao Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu te diplomirao na nastavničkom odsjeku na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Više o umjetniku možete doznati na:

Web: https://ivankopp.com/
Instagram: https://www.instagram.com/ivan93kopp/
Facebook: https://www.facebook.com/IvanKoppart