Ivana Pipal: Knjiga treća - Uputstva za upotrebu (ljudsko tijelo)

Izložba 04.09.2014. - 19.09.2014. Čitaonica i Galerija VN Ivana Pipal
Sram
nisam sigurna, odmičem pogled, gledam u pod, osjećam osjećaj >tuga<, skupljaju se oči prema iza, pritisak u čelu, radim bore na čelu i između očiju, magla u očima, potreba za isključivanjem, odustajanje od kontrole, >strah<, paraliza, bojim se da me neće voljeti, osjećaj o krivim postupcima, fiksirane oči, zamućen pogled, hladne nosnice, nervoz, njihanje tijela, isključivanje misli.
---------------

Ivana Pipal rođena je u Zagrebu, 1990. godine. Nakon Škole primijenjenih umjetnosti upisala je studij Animacije i novih medija te diplomski studij Novih medija na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Bavi se ilustracijom, animacijom, stripom, knjigom umjetnika i instalacijom. Stripove i ilustracije objavila je u nekoliko časopisa, animatorske radove predstavila je na festivalima i televiziji, a crteže i instalacije predstavila na nekoliko grupnih izlložbi. Krajem 2013. godine izdaje prvu knjigu "Priča o teti Mandi", 2014. izlaže na prvoj samostalnoj izložbi u  galeriji Nova te sudjeluje u stvaranju neformalnog, umjetničkog kolektiva SF ljubavnice.

Ivana Pipal: Knjiga treća - Uputstva za upotrebu (ljudsko tijelo)   Ivana Pipal: Knjiga treća - Uputstva za upotrebu (ljudsko tijelo)