Jednostavno živite sretno

Predstavljanje knjige 04.04.2024. | četvrtak Knjižnica Tina Ujevića Početak događanja: 18 sati Odjel za odrasle
Knjiga Jednostavno živite sretno
Mnogima je oduševljenje nestalo s načinom života te odabirima koji su doneseni zbog svojih očekivanja ili očekivanja obitelji i društva. U knjizi je opisano osjećanje tijela koje će pomoći da osjetite je li to što želite raditi dobro za vas i kada je najbolje krenuti s novim odlukama.
Uz to je teško doživljavati sreću ako uništavate svoje tijelo. Neki ljudi zanemaruju korisne navike za sretan i savršen život jer im izgledaju prejednostavne da bi bile značajne. One zaista jesu nužne za moćan, zdrav i divan život.  Loše zdravlje umanjit će vaše sposobnosti rada i uživanja. Prateći potrebe tijela kroz cijeli dan ono će vam savršeno služiti. Da bi krenuli mijenjati ono što ne podupire sretan i ispunjen život trebaju vam korisne i zdrave navike od buđenja do odlaska na spavanje.
Osim korisnih savjeta za održavanje zdravlja bitno je promijeniti i način razmišljanja da bi krenuli mijenjati ono što ne podupire sretan i ispunjen život. Život treba biti jednostavan i sretan pa se uz savjete kroz 30 dana postupno mijenjaju navike i zamisli da bi jednostavno živjeli sretno.

O autorici:
Dunja Horvat je savjetnica za osobni razvoj i spisateljica, prehrambena inženjerka i ayurvedska terapeutkinja. Osnovala je i vodi udrugu Centar za osobni razvoj "Izvor". Drži predavanja i radionice preko dvadeset godina. Djeluje stvarajući mir, radost i ispunjenje radionicama osobnog razvoja: opuštanjem, smijehom, plesom, zvučnim radionicama, podučavanjem iscjeljivanja energijom Snage te Svjesnosti i mudrosti. Vodila je emisiju
na Radio Petrinji za ljude s traumatičnim iskustvima iz Domovinskog rata. Do sada je objavila 7 knjiga u Vlastitoj nakladi i uskoro će još nekoliko. Osnovala je Centar blaženstva j.d.o.o. za usavršavanje.