Kreativna radionica: Mali istraživači

Radionica 19.04.2024. | petak Knjižnica Jelkovec Početak događanja: 18 sati Dječji odjel
Ilustracija: Pixabay
Sljedeće okupljanje Malih istraživača održat će se u petak 19. travnja u 18 sati. Tema radionice je Titanic: kralj Atlantika. Najatraktivniji prekooceanski putnički brod, tragične sudbine, najpoznatiji po filmskom ostvarenju, nudi pregršt zanimljivosti i činjenica. Kroz zanimljive priče i video animacije djeca će otkriti detalje o gradnji, luksuzu i spektakularnom potonuću broda. U kreativnom dijelu radionice izrađivat će se maketa Titanica.

Radionica Mali istraživači osmišljena je s ciljem da djeca kroz igru, kreativan rad i međusobnu interakciju, razvijaju sposobnosti kreativnog razmišljanja i izražavanja. Ovdje se može naučiti kako samostalno otkriti zanimljive informacije i kako to kreativno prikazati. Svoju kreativnost djeca pokazuju u različitim aktivnostima poput izrade crteža, modela, plakata i figurica. Radionica je namijenjena za mlađe osnovnoškolce.

Zainteresirani se mogu prijaviti za radionicu osobno u knjižnici, telefonski na 01 6443 510 ili porukom na knjiznica.jelkovec@kgz.hr.