Ljetna mala čitafora

Čitateljski klubovi 01.06.2022. - 27.07.2022. Knjižnica Sesvete Dječji odjel
Mala čitafora
Uz mjesečni odabir naslova slikovnica i knjiga, dječji čitateljski klub Mala čitafora okuplja predškolce i osnovnoškolce. Tijekom školske godine djeca su unutar svojih vrtićkih skupina i razreda čitala odabrane naslove, koji su bili poticaj za daljnji kreativni rad te su njihovi likovni i literarni radovi izlagani u prostoru knjižnice i u virtualnoj galeriji.

Tijekom LIPNJA, SRPNJA i KOLOVOZA odabrani naslovi namijenjeni su pojedinačnom sudjelovanju članova knjižnice, koji svoje radove mogu donijeti u knjižnicu ili poslati mailom: mala.citafora@gmail.com

O predloženim knjigama razgovarat ćemo u radionicama koje će se održavati u srpnju, srijedom od 10 do 11 h na dječjem odjelu Knjižnice Sesvete. 

Radionice su zamišljene kao razmjena čitateljskih dojmova i ideja, a namijenjene su djeci koja su knjige već pročitala, kao i svima koji, prije nego se upuste u ljetnu avanturu čitanja, o predloženom štivu žele doznati više!


6. srpnja 2022. razgovaramo o slikovnici Stanislava Marijanovića : Izgubljene papuče

13. srpnja 2022. razgovaramo o knjizi Ivanke Borovac: Detektiv Dinko i tajanstveni vitez

20. srpnja 2022. razgovaramo o knjizi Silvije Šesto: Tko je to rekao?

27. srpnja 2022. razgovaramo o knjizi Sanje Lovrenčić: Savršen otok* Ove kratke upute mogu vam pomoći u pripremi za čitanje.