Ono skriveno u nama...

Izložba 15.03.2023. - 14.04.2023. Knjižnica Kajfešov brijeg Ivna Hraste
Izložba slika Ivne Hraste.

Ivna Hraste, grafička i web dizajnerica, rođena je 1976. godine u Zagrebu. Nakon završene V. gimnazije, diplomirala je na Studiju dizajna pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, gradu u kojem živi i radi. Sudjelovala je u organiziranju i provedbi brojnih likovnih događanja i izložbi, a vodi i kreativne radionice mokrog i suhog filcanja pod nazivom „E, a kak se filca?“. Izlagala je na 11 grupnih likovnih izložbi u Hrvatskoj predstavljajući fotografije, crteže, kompjutorske Grafike, te nakit i skulpture/instalacije od vune. Na prvoj samostalnoj izložbi predstavljala je akvarele i miješanu tehniku na papiru. Ovaj put predstavlja apstraktnu digitalnu umjetnost - kompjutorske grafike.
 
“Oduvijek me zanimala priroda ljudskog ponašanja, psihologija, duhovnost, istraživanje prirode postojanja, odnosno samog života. Otkrila sam da me taj interes za svijet vraća na istraživanje sebe i kako me tek dublje poznavanje sebe, i onoga što nesvjesno skrivam od sebe i drugih, može dovesti do boljeg razumijevanja vanjskog svijeta, jer on je moja refleksija...
Voljeti nekoga u potpunosti znači prihvatiti ga kao dio sebe (T.Swan). Neprihvaćanje nečega izvana je u biti neprihvaćanje toga u sebi. Voljeti sebe je voljeti život.”
Ivna Hraste