Osnove duhovnosti

Radionica 22.11.2012. | četvrtak Knjižnica Tina Ujevića Početak događanja: 18:00 sati
 Osnovu radionice činiti će kratka video-predavanja Adriana P. Kezele.Duhovna akademija i autor niza knjiga iz područja duhovnosti Adrian P. Kezele pripremili su video predavanja i pisani materijal koji sačinjavaju kolegij pod nazivom „Osnove duhovnosti“. 
Cilj ovog kolegija je pokazati da duhovnost nije tema kojom se bavimo u dokolici, nego da se radi o praktičnom znanju koje može unaprijediti svakodnevni život.
  Razumijevanje obrazaca ponašanja, te potpunije osvještavanje vlastitog duhovnog potencijala i vrijednosti poput ljubavi, suosjećanja, poštenja, pravednosti i  mira, dubljeg razumijevanja načina funkcioniranja prirodnih zakona i međusobne povezanosti na razini svijesti.
Radionica je namijenjena osobama različitih svjetonazora . Međusobno ćemo razmijeniti spoznaje koje su proizašle iz životnog iskustva, te ideje i vizije društva zasnovanog na znanju o svijesti.
Na prezentaciji u četvrtak, 22.11.2012. ćemo predstaviti teme predavanja i diskusije.Prezentaciju će održati voditeljice radionice: Davorka Novoty Moslavac i Kruna Rotar




http://www.dvostrukaduga.hr/nae-knjige/autori/90-adrian-predrag-kezele.html