Prirodni repelenti - esencijalnim i biljnim uljima protiv komaraca

Predavanje 13.06.2024. | četvrtak Knjižnica Gajnice Početak događanja: 18:00 Vanja Lopar Grgurić
Nakon iznimno velikog interesa za prvo predavanje i radionicu magistre sanitarnog inženjerstva i fitoaromaterapeutkinje Vanje Lopar Grgurić, pridružite nam se na predavanju o prirodnim repelentima na kojem će nas predavačica podučiti na koji način esencijalna i biljna ulja mogu koristiti kako bismo se na prirodan način zaštitili od komaraca i krpelja.

Na predavanju ćete naučiti osnove o komarcima i krpeljima, koja esencijalna i biljna ulja su najbolji repelenti i kako ih koristiti, kako izraditi sprej protiv komaraca i krpelja, kako izraditi serum za ublažavanje simptoma ugriza komarca, kako izraditi uljnu mješavinu protiv komaraca i krpelja i nešto o drugim načinima zaštite.

Svaki polaznik po završetku radionice na svoj e-mail dobiva sve recepture i upute za izradu.
 
Vanja Lopar Grgurić, magistra sanitarnog inženjerstva te fitoaromaterapeut posjeduje široko obrazovanje iz farmaceutskih, pedagoško-psiholoških i fitoaromaterapijskih područja te se kontinuirano educira i usavršava. Specijalizirana je za fitoterapiju, prirodnu kozmetiku i aromaterapiju te svoje znanje nesebično dijeli kroz savjete i tretmane u fitoaromaterapijskom studiju "Esencije." Uspješno vodi programe obuke Aromaterapeuta na Učilištu Adrianus, pružajući stručnu podršku i znanje iz područja aromaterapije