Tebi, prijatelju

Izložba 01.03.2023. - 31.03.2023. Knjižnica Sloboština Gordana Popović
Od 01.03. do 31.03.2023. u Knjižnici Sloboština održava se humanitarna izložba fotografija pod naslovom "Tebi, prijatelju".

Kroz fotografije autorica Gordana Popović progovara o povezanosti čovjeka i psa te prikazuje uspomene na jedinstveni odnos koji dijelimo s našim četveronožnim prijateljima.

Vrijeme provedeno u društvu naših psećih prijatelja nažalost traje puno kraće nego što bismo željeli, a znače nam toliko mnogo.

O temi izložbe, autorica kaže:
"Oni nam pomažu u velikim i malim stvarima, s nama su u svim trenucima, kako dobrima, tako i onima manje dobrim, a zauzvrat traže samo ljubav (i pokoju poslasticu).
Moja ljubav prema životinjama traje oduvijek, a prve korake u fotografiranju ljubimaca učinila sam u Udruzi za zaštitu životinja Noina Arka gdje sam istoga trenutka zavoljela takvu vrstu fotografije i znala da ću joj se jednom u životu potpuno posvetiti.
Kroz ovu izložbu želim zahvaliti Udruzi Noina Arka, a voljela bih potaknuti ljude da i oni pronađu svog prijatelja koji daje sve, a traži samo ljubav."

Na dvadeset izloženih fotografija možete vidjeti zabavne i čarobne trenutke koji nam dočaravaju jedinstveni odnos između čovjeka i psa.

Kao poseban dodatak izložen je i izbor fotografija projekta "Pawcasso", a više informacija o njemu, te koliko je priprema potrebno da nastane takva čarolija u boji možete saznati upravo u knjižnici Sloboština.

U zamjenu za sve izložene fotografije vlasnici pasa s fotografija donirali su sredstva koja će u punom iznosu biti uplaćena Udruzi za zaštitu životinja
Noina Arka.






 

https://petalmighty.com/