Natječaj za izlaganje u 2018. godini - Galerija VN

Galerija VN poziva umjetnike i kustose da se prijave na natječaj za izlaganje u 2018. godini. Rok prijave je ponedjeljak 5. lipnja 2017.
 
Program Galerije VN usmjeren je ka promoviranju inovativnih umjetničkih radova, istraživačkog pristupa, aktualnih tema i kritičkog promišljanja zbilje (socijalne, političke, tehnološke, privatne, intimne) te kreativne interpretacije izlagačkog prostora kroz suvremene umjetničke praske. Kontinuirano usmjerenje Galerije prema mladim autorima nastavljamo i dalje, kao i izlaganje već potvrđenih autora. Uz umjetničke projekte natječaj je otvoren i za kustoske koncepcije.

Prijedlozi se podnose putem prijavnice koja se nalazi ovdje: prijavnica (doc)

Rok za predaju prijava je 5. lipnja 2017.
 
Prijave će razmatrati Umjetnički savjet Galerije VN u sastavu: Vesna Čabrić, Jasna Jakšić, Daniel Kovač, Ines Krasić, Olga Majcen Linn, Sunčica Ostoić i Sabina Sabolović. Odabrani prijedlozi bit će objavljeni na web stranici do 30. lipnja 2017., te uvršteni u program Galerije VN za 2018. godinu koji se predlaže za sufinanciranje Ministarstvu kulture RH i Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba.
 
Ispunjena prijavnica i dodatni materijali mogu se slati poštom, e-mailom ili osobno donijeti u Galeriju VN.
 
Kontakt:
KGZ, Galerija VN, Ilica 163a, Zagreb
tel/fax: +385.1.3770.896
e-mail: galerija.vn@gmail.com
https://www.kgz.hr/default.aspx?id=47
otvoreno: pon-pet 8-20, sub 8-14