Natječaj za izlaganje u 2024. godini - Galerija Oblok

22.05.2023 Knjižnica Sesvete
Program Galerije Oblok usmjeren je prema mladim autorima, kao i već potvrđenim, bilo amaterima, bilo akademskim umjetnicima s ciljem promoviranja različitih aspekata umjetnosti, uz mogućnost izvođenja radionica u samom prostoru Galerije. Prijedlozi se podnose putem prijavnice koja se nalazi ovdje.
Rok za predaju prijava je 23. lipnja 2023. godine. Odabrani prijedlozi bit će objavljeni na web stranici Knjižnice Sesvete do 14. srpnja 2023., te uvršteni u program Galerije Oblok za 2024. godinu koji se predlaže za sufinanciranje Gradskom uredu za kulturu Grada Zagreba. Prijavom na natječaj, ukoliko budu izabrani, autori pristaju izlagati bez obzira na financijska sredstva.
Prijave će razmatrati Umjetnički savjet Galerije Oblok u sastavu: Anamarija Buturajac, Ivan Babić, Roberta Topolovec Pulko, Biserka Gašparac, Dunja Lovrenčić Gašljević, Jelena Pisačić i Mihael Bily.
Ispunjena prijavnica i dodatni materijali (minimalno 10 fotografija različitih radova) mogu se slati poštom ili e-mailom na adrese u nastavku teksta.
 
Kontakt:
Anamarija Buturajac, knjižničarka
Galerija Oblok, Knjižnica Sesvete,
Trg D. Domjanića 6, 10360 Sesvete
Tel: 01/2002 064
e-mail: galerija.oblok@kgz.hr
             galerija.oblok@gmail.com
Radno vrijeme: ponedjeljak – petak: 8-20;
                            subota 8-14.
Ljetno radno vrijeme (od 1. srpnja): ponedjeljak, srijeda, petak: 8-14;
                                                                         utorak, četvrtak: 14-20.