Natjecanje u čitanju naglas

02.10.2015
Obavijest o provođenju natjecanja u čitanju naglas za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju
Odjel za djecu i mladež Gradske knjižnice, Knjižnice grada Zagreba će 27listopada 2015. godine u 10 sati, u okviru 3. nacionalnog natjecanja u čitanju naglas provesti natjecanje za grad Zagreb i Zagrebačku županiju.

Inicijatori ovog natjecanja i organizatori na nacionalnoj razini su Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak i Komisija za knjižnične usluge za djecu i mladež Hrvatskog knjižničarskog društva.
 
Natjecanje je namijenjeno učenicima osnovnih škola od 3. do 8. razreda, u mlađoj i starijoj kategoriji.

Zainteresirane škole Zagreba i Zagrebačke županije nakon provedenog prednatjecanja u svojim školama mogle su prijaviti dva predstavnika (od kojih je jedan iz mlađe, a drugi iz starije kategorije) ili samo jednog predstavnika (iz bilo koje od tih dviju kategorija) prijavnicom koju su preuzele na mrežnim stranicama Knjižnica grada Zagreba.

Ispunjenu prijavnicu trebalo je poslati do zaključno 20. listopada 2015. Nataliji Dragoja dipl. knjižničarki s Odjela za djecu i mladež Gradske knjižnice - ujedno i članici Komisije za knjižnične usluge za djecu i mladež Hrvatskog knjižničarskog društva na e-mail natalija.dragoja@kgz.hr  
Sve o pravilima natjecanja i terminima održavanja možete saznati na http://www.nkc-sisak.hr/natjecanje-u-citanju-naglas/
Završno natjecanje na nacionalnoj razini održat će se 19. i 20. studenog 2015. godine u Sisku.

Budite sudionici velike svečanosti knjige i čitanja!