Natjecanje u čitanju naglas

Odjel za djecu i mladež Gradske knjižnice, Knjižnice grada Zagreba će 27. listopada 2016. godine u 10 sati, u okviru 4. NACIONALNOG NATJECANJA U ČITANJU NAGLAS provesti natjecanje za grad Zagreb i Zagrebačku županiju.
Inicijatori ovog natjecanja i organizatori na nacionalnoj razini su Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak i Komisija za knjižnične usluge za djecu i mladež Hrvatskog knjižničarskog društva.
 
Natjecanje je namijenjeno učenicima osnovnih škola od 3. do 8. razreda, u mlađoj i starijoj kategoriji.

Zainteresirane škole Zagreba i Zagrebačke županije nakon provedenog prednatjecanja u svojim školama mogu prijaviti dva predstavnika (od kojih je jedan iz mlađe, a drugi iz starije kategorije) ili samo jednog predstavnika (iz bilo koje od tih dviju kategorija).

Ispunjenu prijavnicu treba poslati do zaključno 20. listopada 2016. Nataliji Dragoja dipl. knjižničarki s Odjela za djecu i mladež Gradske knjižnice - ujedno i članici Komisije za knjižnične usluge za djecu i mladež Hrvatskog knjižničarskog društva na e-mail natalija.dragoja@kgz.hr  
Sve o pravilima natjecanja i terminima održavanja možete saznati na http://www.nkc-sisak.hr/natjecanje-u-citanju-naglas/
Završno natjecanje na nacionalnoj razini održat će se 17. i 18. studenog 2016. godine u Sisku.

Budite sudionici velike svečanosti knjige i čitanja!