Otkrijte Moje police

15.12.2022 KGZ
Knjižnice grada Zagreba od 7. prosinca 2022. godine svojim članovima nude još jednu uslugu koja će poboljšati njihovo korisničko iskustvo – Moje police.
Zahvaljujući toj usluzi, članovi mogu stvarati svoje virtualne police, različite liste naslova knjižnične građe koju žele u budućnosti posuditi, pročitati ili se samo podsjetiti na njih.
Za korištenje ove usluge mora se biti prijavljen u aplikaciju eZaKi. Dodavanje naslova na neku policu istovremeno ne znači provjeru statusa ili rezervaciju građe, već samo dodavanje naslova na odabrani popis. Za detaljne upute kliknite ovdje
Time su proširene dosadašnje usluge nove aplikacije eZaki koja svakom članu, ali i korisniku koji to još nije, omogućuje upis ili obnovu članstvo, plaćanja putem bankovnih kartica, korištenje digitalne članske iskaznice, provjeru statusa svojih posudbi i rezervacija i slično.
Aplikacija je povezana s programskim sustavom na način da je sve odmah vidljivo pa tako osoba koja se upisala putem aplikacije može odmah doći u knjižnicu i posuditi željenu knjigu.
Aplikacije je trenutno dostupna kao mrežna aplikacija, te putem mrežnih trgovina Google Play i App Storea.