S članskom iskaznicom u kazalište

25.01.2023 KGZ
Knjižnice grada Zagreba uspostavile su suradnju s više gradskih kazališta i osigurale popust svojim članovima na kupovinu ulaznica uz predočenje članske iskaznice KGZ-a.
 
U 2023. godini članovi KGZ-a mogu kupiti ulaznice za sve predstave u produkciji Satiričkog kazališta Kerempuh po cijeni od 8 eura, a koje inače koštaju 12 eura. Ova cijena ne odnosi se na gostujuće predstave. Raspored predstava dostupan je na linku.
 
Za predstave Zagrebačkog kazališta mladih članovi KGZ-a imaju popust od 3 eura na redovnu cijenu na sve predstave u produkciji ZKM-a. Raspored predstava dostupna je na linku.

Za predstave u produkciji Teatra Rugantino, uz predočenje članske iskaznice, ulaznice se mogu kupiti po 8 eura, umjesto 11 eura koliko koštaju u slobodnoj prodaju. Raspored predstava dostupan je na linku.

U Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija članovi KGZ-a uz predočenje članske iskaznice ostvaruju 10% popusta na cijenu ulaznica predstava u produkciji Kazališta. Raspored predstava dostupan je na linku.

I predstave Gradsko kazališta Žar ptica mogu se gledati s popustom. Uz predočenje dječje iskaznice KGZ-a članovi mogu kupiti po 2 ulaznice za nedjeljnu matineju s povlaštenom cijenom ulaznice od 5 eura. Raspored predstava dostupan je na linku.