Zdravlje i prehrana u zlatnoj dobi

Predavanje 09.12.2019. | ponedjeljak Knjižnica Ivana Gorana Kovačića Početak događanja: ponedjeljak, 9. prosinca u 18 sati Odjel za odrasle
Udruga CCI u sklopu projekta „Zdrave navike u trećoj dobi“ koji financira Grad Zagreb održava u knjižnici besplatno predavanje za javnost na temu Zdravlje i prehrana u zlatnoj dobi. Predavanje će održati Gordana Krpan, programerka uravnotežene prehrane s iskustvom savjetovanja i pripreme hrane u poslovnom sektoru za osobe s posebnim prehrambenim dijetama u zadnjih sedam godina.

Termin događanja: ponedjeljak, 9. prosinca 2019. u 18 sati

Centar za civilne inicijative (CCI) hrvatska je, nevladina, neprofitna organizacija osnovana 1998. godine kao odgovor na povećanu potrebu za razvojem manjih urbanih i ruralnih zajednica središnje i sjeverne Hrvatske, posebno onih u kojima se odvijao poslijeratni povratak stanovništva.

Od 2016. godine CCI provodi programe za starije osobe; Tjedan pozitivne energije, Trenutak sa mnom , Iskustvo života —moja mladost za aktivnu starost , samo su neki od projekata u kojima su ciljana skupina bile osobe treće životne dobi, a glavni ciljevi projekata odnose se na uključivanje starijih osoba u život zajednice te rad na informiranju o njihovim pravima i mogućnostima.