Radno vrijeme:
pon-pet 8:00-20:00
sub 8:00-14:00

Usluge i oprema:
  • računala
  • skener
  • pisač
  • fotokopirni aparat
  • automat za napitke
  • wifi

Događanja
Izložba
U povodu 130. obljetnice rođenja dr. Božidara Adžije, osnivača i prvog upravitelja Knjižnice
21.01.2020. - 08.03.2020.
U prostoru slobodnog pristupa, postavili smo izložbu o osnivaču naše knjižnice dr. Božidaru Adžiji u povodu 130. obljetnice rođenja i 93 godine osnutka Knjižnice.
Rođen je u Drnišu (24. prosinca 1890. godine), studirao je u Pragu gdje doktorira 1914. godine. Bio je istaknuti hrvatski intelektualac, doktor prava,  publicist  i revolucionar između dva rata. 
Utemeljitelj je naše Knjižnice i njezin prvi upravitelj, ova 2020. godina je 93. godina od osnivanja Knjižnice Božidara Adžije.
 

Više
Novosti
Prvo mjesto na 7. međunarodnom filmskom festivalu smijeha - FIFES
15.04.2019.
Film redatelja Nevena Dužaneca i scenarista Lovre Preprotnika "Kako je lik dosegnuo nevjerojatne sposobnosti" osvojio je prvo mjesto u kategoriji seniora - domaći film na 7. međunarodnom filmskom festivalu smijeha - FIFES.

Festival je organiziran u suradnji udruga FFVAL i Mistična bića iz Zagreba, a tijekom trajanja festivala gledatelji su imali priliku pogledati više od 20 sati filmskog materijala čiji je glavni kriterij bio - smijeh.

Stručni ocjenjivački sud bio je u sastavu Jadranka Đokić, Ivo Bagarić i Igor Mulc.

Više
Film "Kako je Lik dosegao nevjerojatne sposobnosti"
07.11.2018.
Knjižnica Božidara Adžije mjesto je gdje odlične energije ima na bacanje, gdje je želja svakog korisnika poznata unaprijed, mjesto gdje se može dostići razine nemogućega.

Režija: Nikola Kostrešević Neven Dužanec
Scenarij: Lovro Preprotnik

Više
Film "Arhiv"
02.02.2018.
Predstavljamo kratki horor film mladog scenarista i glumca Lovre Preprotnika i redatelja Nevena Dužaneca sniman u Knjižnici Božidara Adžije.

Više
Središnji katalog službenih dokumenata RH
05.06.2017.
Središnji katalog službenih dokumenata sadrži pravne propise Republike Hrvatske i druge dokumente tijela javne vlasti, poput strategija, deklaracija, planova, objavljenih u elektroničkom izdanju Narodnih novina.

Osim toga, Zbirka sadrži i digitalizirane tekstove propisa objavljenih prije 1990. godine u službenim glasilima država prednica, a koji su 2007. godine još uvijek bili na snazi. Svi propisi su pretraživi po punom tekstu, a Zbirka je organizirana kao sustav međusobno povezanih tekstova propisa i informacija o njima.

Više
Portal IUS-INFO
14.07.2016.
Portal IUS-INFO namijenjen je pravnicima, sucima, odvjetnicima, javnim bilježnicima, ekonomistima, revizorima, konzultantima, stručnjacima iz područja menadžmenta, prirodnih i društvenih znanosti te svima koji u poslovanju trebaju pouzdane i ažurne pravne informacije. Pristup je moguć u prostoru Knjižnice.
 


Više